Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا از راه اندازی و تکمیل سامانه خرید، فروش و صادارت محصولات کشاورزی خبرداد و اظهار کرد: ورود به بازرگانی جهانی باید رونق بگیرد و بعد از تکمیل سامانه مذکور، جهاد نصر به شکلی مدیریت و برنامه ریزی می کند که ضمن تامین منافع کشاورز، منافع خریدار هم در نظر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن پنجعلی‌زاده شامگاه پنج شنبه 28 آذرماه در جلسه بررسی تامین زیرساخت های مورد نیاز برای صادارات مجدد محصولات کشاورزی جنوب کرمان گفت: در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و حمایت از رونق تولید جهاد نصر به صورت جهادی و بدون چشم داشت مالی منافع ملی را در نظر دارد.

وی با ابراز امیدواری از رونق صادارت مجدد با همکاری کشاورزان و صادرکنندگان افزود: شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا زیر مجموعه جهاد نصر کرمان با همه امکانات و توان و بر اساس تجربه چندین ساله در زمینه های مختلف پای کار است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا با اعلام آمادگی همه جانبه و پشتیبانی در امر صادارت محصولات کشاورزی بیان کرد: باید بازرگانی جهانی و ملی سروسامان بگیرد و به صورت کارشناسی و علمی مباحث صادرات را دنبال کنیم.

وی از راه اندازی و تکمیل سامانه خرید، فروش و صادارت محصولات کشاورزی خبرداد و اظهار کرد: ورود به بازرگانی جهانی باید رونق بگیرد و بعد از تکمیل سامانه مذکور، جهاد نصر به شکلی مدیریت و برنامه ریزی می کند که ضمن تامین منافع کشاورز، منافع خریدار هم در نظر باشد.

مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا با اشاره به تامین زیرساخت های صادرات محصولات کشاورزی توسط شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا افزود: پشتیبانی صادرات، سرمایه گذاری و تامین مالی در جهت رضایتمندی کشاورزان به صورت جدی در دستور کار است.

 اسکله صادراتی کوهستگ ناجی کشاورزان

پنجعلی زاده در ادامه از در اختیار گذاشتن اسکله صادراتی "کوهستک"خبرداد و افزود: اسکله کوهستک می تواند روند صادرات به کشور عمان و کشورهای هند و چین را تسریع کند.

وی با بیان این مطلب که«در اسکله کوهستک تعداد 4 شناور 500 تنی، توان پهلو گرفتن دارند»گفت: اسکله«کوهستک» در زمینی به میزان 18 هکتار و با آبخور 6 متری احداث شده است که به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت های تسریع روند صادرات مجدد و پایدار می تواند تاثیر گذار باشد.

مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا با ابراز خرسندی از همکاری سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان و طرف عمانی گفت: هدف اصلی از ورود جهاد نصر به ساماندهی بازار عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی تامین منافع ملی و کشاورزان منطقه است.

به گزارش ایسنا، در جلسه بررسی تامین زیرساخت های صادارت مجدد محصولات کشاورزی بر لزوم بسته بندی بازارپسند و استاندارد تاکید شد.

براساس این گزارش، شرکت جهاد نصر کرمان بعد از پایان جنگ تحمیلی به همت جمعی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در سال 1371 به عنوان بازوی بخش دولتی تشکیل شده است که طی سال های اخیر در بخش های مختلف عمرانی، کشاورزی، پرورش آبزیان (ماهی و میگو) و ...در جهت توسعه عمرانی کشور با اقدامات جهادی جزء شرکت های موفق محسوب می شود که خانواده معظم شهدا و ایثارگران بیشترین سهامداران آن تشکیل می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس از دیروز ۱۸ اردیبهشت 1403 در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد. 

در این نمایشگاه شاهد برگزاری بیش از ۴۰‌ کارگاه و رویداد فناورانه با حضور متخصصان برگزیده زیست‌بوم فناوری کشور هستیم. 

محمد زینعلی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده پهپادهای سم‌پاش و بذرپاش در سلسله رویدادهای هاب‌رسانه نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴ درباره نحوه تولید و تجاری‌سازی این محصول گفت: پهپادهای سم‌پاش، امکان طیف‌سنجی، نقشه‌خوانی و مسیریابی را با تجهیز نرم‌افزارهای توپوگرافی و جهت‌یاب دارد. 

زینعلی افزود: در قسمت محلول‌پاشی، چند نازل وجود دارد؛ این پهپادها مجهز به چند مخزن هستند.

وی گفت: ناز‌ل‌های میکرومتری این پهپادها، قابلیت پودرکردن دانه‌های سم را دارد و همین مورد، تأثیرگذاری پهپاد را در فرآیند سم‌پاشی، افزایش می‌دهد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان به تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌های اجرایی با شرکت‌های دیگر اشاره کرد و گفت: تا کنون، حدود ۱۰۰ پروژه داخلی را اجرایی‌سازی کرده‌ایم که بیشتر آن‌ها متعلق به بخش خصوصی و زمین‌های کشاورزی کشاورزان بوده است.

زینعلی با بیان اینکه این پهپادها یک محصول خدماتی است، گفت: بسته‌های آموزشی هدایت پهپاد ‌و هدایت دستگاه نیز توسط متخصصان شرکت ارائه می‌شود. این خدمات آموزشی به‌صورت بسته‌های مجازی و ‌وبینارها، ارائه می‌شود.

وی به یکی دیگر از دستاوردهای جدید این شرکت اشاره کرد و افزود: حدود یکسال است که مشغول ساخت پهپاد‌های چندطیفی هستیم، این پهپادها برای تشخیص آفت روی محصولات کشاورزی کاربرد دارد.

زینعلی به بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ساخت این پهپادها اشاره کرد و گفت: در قسمت پردازنده‌ها و تشخیص‌دهنده‌های این پهپادها از هوش مصنوعی، استفاده شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره صادرات پهپادهای بذرپاش و سم‌پاش ساخت این شرکت گفت: اکنون به‌دنبال صادرات این پهپادها به کشور عراق هستیم.

زینعلی به میزان فروش این پهپادها در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: استان فارس و خوزستان، بیشترین خریداران این پهپادها بوده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد